Lørdag, 24. april 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Vinderen af Den store juniorbagedyst: Det hele gik i stå

Emma, Liva, Malou og Karl
Emma, Liva, Malou og Karl
Foto: Carsten Mol/DR
Vinderen af ”Den store juniorbagedyst” er fundet, og der var spænding lige til det sidste.

Efter flere uger med intens kagebagning var det lørdag aften endelig blevet tid til finalen i ”Den store juniorbagedyst”.

Vinderen skulle findes mellem Liva, Malou, Emma og Karl, som alle leverede et tårnhøjt niveau, og afgørelsen var derfor særdeles nervepirrende. Også for finalisterne. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Malou: Det gik bare i stå

- Det var faktisk fuldstændig forfærdeligt. Man følte man var lige ved at besvime, og man både svedte og frøs. Det hele gik bare i stå, fortæller 15-årige Malou Damgaard Hounisen om de uendeligt lange minutter, før Joakim Ingversen endelig udråbte hende som vinder.

- Det var fuldstændig surrealistisk. Jeg tror ikke, det gik op for mig, at jeg havde vundet, før jeg kom hjem og fik ro på, fortæller det unge bagetalent fra Thorsminde.

Malou Damgaard Hounisen
Foto: René Schütze

Det var en utrolig tæt finale, og tre af de fire finalister havde tidligere vundet mesterbagerforklædet, så det gjaldt virkelig om at præstere på allerhøjeste niveau, hvis man ville vinde den fornemme titel som vinder af ”Den store juniorbagedyst”.

Det gjorde Malou i allerhøjeste grad i begge finaleudfordringerne, men alligevel havde hun bestemt ikke regnet med, at hun ville hive sejren hjem.

- Overhovedet ikke! Vi lå så tæt alle sammen, at det var sindssygt svært at sige, hvem der ville vinde. Vi var så dygtige alle sammen, at det var helt umuligt at regne ud, fortæller den dygtige vinder.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden