3. jan. 2014
Af af Henrik Salling

X Factor-dommerne er frustrerede

Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman.
Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman.
Foto: Birger Storm
Syvende udgave af "X Factor" starter i aften på DR1, og Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee får deres sag for i den populære sangdyst.

For 7. gang har tre af landets bedste musikere sat sig i dommersæderne, når første afsnit i den nye sæson "X Factor" sendes i aften klokken 20.00 på DR1.

Og BILLED-BLADET har smugkigget på det første program og kan godt garantere for solid fredagsunderholdning.

Det er den gamle dommertrio fra 2008, som igen er tilbage, og Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee får endnu engang deres sag for, når de i det første program søger talenter med den berømte "X Factor".

Desværre er frustrationen ikke helt til at komme udenom, da dommertrioen slår vejen forbi Aarhus, som normalt er garanti for dygtige sangere.

Kaj viser tænder

Men på denne dag i Aarhus er der langt mellem snapsene.

Heldigvis er der enkelte underholdende lyspunkter mellem de mange nitter og underholdningsværdien er i top, da Kaj stiller sig op foran Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee med sine nye tænder, som han er nødt til at tage ud, før han kan synge.

Det får heldigvis smilet frem hos de frustrerede dommere.

De næste to uger fortsætter audition-programmerne. Herefter er der de berømte boot camps, og den 14. februar starter de store liveshows direkte fra DR-Byen.

Læs mere om: