7. apr. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

X Factor er slut: DR er klar med afløseren

X Factor
Foto: Birger Storm
Selv om det efter 11 sæsoner er slut med ”X Factor” på DR, så er det ikke slut med musikken. Kanalen er på vej med et helt nyt sangprogram.

Den sidste vinder af ”X Factor” på DR er fundet, og fremover bliver det på TV 2, at fremtidens ”X Factor”-stjerner skal findes. Men det betyder ikke, at DR er færdige med at samle danskerne til et storslået musikprogram i bedste sendetid.

Supermoderne sangprogram

Det afslørede DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme kort tid før ”X Factor”-finalen over for den fremmødte presse.

- Det er et musikalsk sangprogram på en helt ny, supermoderne måde, og I skal glæde jer til det, forsikrede han.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvem der er vært, og hvornår det er, men jeg kan sige, det bliver to meget store danske musikstjerner, som skal kæmpe mod hinanden og kæmpe med og mod seerne på en helt ny måde, som aldrig er set før, fortæller Jan Lagermand Lundme, som også afslører, at seerne bliver en del af programmet på en helt ny måde.

Seerne er med på en helt ny måde

- Det bliver et program, som har super meget seerinvolvering. Vi kan ikke lave programmet uden seerne er med. Og det er ikke bare på en SMS – det synes vi egentlig er lidt gammeldags. Man kan så meget mere nu, fortæller Jan Lagermand Lundme, som vil løfte sløret for flere detaljer i de kommende uger.

GALLERI: X Factor-vindere gennem tiden (Foto: Aller Media)

Læs mere om: