2. apr. 2014
Af Dorte Quist

X Factor-Jasmin: Min far er "Jaguar"

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/anthonyjasmin3673.jpg
Foto: Birger Storm
Den 15 årige Jasmin har båret rundt på en frygtelig hemmelighed de seneste par år. Hendes far er efterlyst over hele verden, mistænkt for at have myrdet og parteret en taxachauffør i 2005.

Den 15 årige Jasmin Dahl, der sammen med duo-makkeren Anthony vandt "X Factor" i fredags, har under hele konkurrencen blot sagt om sin far, at hun ikke har kontakt med ham mere og i øvrigt ikke havde lyst til at tale om ham. I det nye nummer af SE og HØR, der udkommer torsdag, afslører hun, hvem hendes fraværende far er, som hun selv siger, at hun ikke har set i syv år.

Det er den sudanesiske mand, der er kendt som "Jaguar", og som er efterlyst i hele verden, mistænkt for mord på og partering af taxachaufføren Torben Vagn Knudsen i 2005.

I interviewet i SE og HØR fortæller Jasmin, at hun husker sin far, som en mand, der var til fest og farver, ligesom hende selv.

Fik sandheden at vide for to år siden

Hendes musikalske talent har hun også fra sin far. F.eks. var Jokerens sang ”Hvor er du fra? Jeg er fra havnen” en af de sange, hun som lille sang med faren, Ahmed Numan Isac Rahma, der altså er hovedmistænkt i en af danmarkshistoriens mest bestialske drabssager.

- Han elskede musik, ligesom mig, fortæller Jasmin Dahl blandt andet.

Det er kun to år siden, at Jasmin fik kendskab til sandheden om sin far og en forklaring på, hvorfor kontakten med ham ophørte i 2005. Det var nemlig på det tidspunkt, at politiet kom på sporet af "Jaguar", efter at man i det indre København havde fundet ligdele af den parterede taxachauffør Torben Vagn Knudsen.

Efter flere dages efterforskning fandt politiet frem til gerningsstedet, som viste sig, at være "Jaguar"s lejlighed i Adelgade.

"Jaguar" blev spottet på en café samme dag, som politiet afspærrede hans lejlighed. Siden har han været forsvundet.

Læs mere om: