21. mar. 2014
Af Helle Skram de Fries

X Factor-Lucy er vokset op i luksus

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-21196.jpg
Foto: Hanne Juul
"X Factor"-deltageren fra Thy-lejren kommer fra et luksuriøst ambassadørhjem.

23-årige Lucy Mardou bor til daglig under primitive forhold i Thy-lejren sammen med sin islandske kærese og datten Austa.

Under deltagelsen i "X Factor" er den lille familie indlogeret på det smarte hotel Stay, hvor mange kendisser, blandt andre hendes mentor Remee, bor.

Her er forholdene noget mere luksuriøse end hjemme i Thy-lejren, hvor der kun er to toiletskure til de i alt 75 beboere.

Men faktisk er Lucy Mardou ikke uvant med lukus. Ifølge BT er Lucy, der oprindelig er fra Norge, vokset op i et ambassadørhjem.

Går egne veje

I øjeblikket er forældrene udstationeret i Mellemøsten og bor i Parkistan på den norske ambassade, hvor faderen står for sikkerheden.

- Min far arbejder på ambassaden, og min mor studerer, fortæller Luca til avisen.

Under opvæksten i Norge har Lucy været vant til at bo i hus med swimmingpool og boblebad, så at vælge Thylejren må siges at være noget af en skift i boligstil.

Lucy Mardou er dog sikker på, at det ikke har været den store overraskelse, at hun efter at have blaffet rundt i Europa valgte at bo et alternativt sted som Thylejren.

- Jeg har altid gået mine egne veje, så det var nok ikke så uventet, lyder det fra Lucy, der også fortæller, at forældrene synes, det er hyggeligt at komme på besøg hos hende og kæresten Hector.

Går Lucy videre i aften flyver far og mor til Danmark fra Parkistan for at se deres datter i finalen den 28. marts.

Læs mere om: