1. apr. 2017
Af Majken Munk

X Factor-Morten om den store overraskelse

Morten Nørgaard, Remee
Morten Nørgaard og Remee
Foto: Birger Storm
Morten Nørgaard var oppe imod to teknisk dygtige solister, men han endte, til overraskelse for ham selv, som vinder af ”X Factor”.

”X Factor” har betydet meget for den jordnære fyr fra Odder, Morten Nørgaard, der i ”X Factor”-finalen kunne høre Sofie Linde råbe hans navn, da dette års vinder skulle findes.

- Det er så uvirkeligt. Det havde jeg virkelig ikke troet. Jeg var oppe imod to dygtige piger. Jeg er så glad, fortalte Morten Nørgaard til BILLED-BLADET lige efter afgørelsen.

Det kom også som en overraskelse, at Morten Nørgaard vandt den 10. sæson af ”X Factor”. Særligt hvis man på finaledagen havde set bookmakernes odds. De var sikre på, at Chili løb med sejren.

En klar vinder af anden afstemning

Bookmakernes favorisering af Chili holdte også stik i første afstemningsrunde, hvor hun løb med flest stemmer. Og allerede her havde Morten Nørgaard gjort sig klart, at hans tid i konkurrencen var ovre.

- Jeg havde ikke tænkt på mig selv som en taber, hvis jeg var røget ud der, for allerede der var jeg kommet rigtig langt, fortæller Morten Nørgaard.

Men det var ikke slutningen på hans medvirken i ”X Factor”, og i finalen løb han med 52 procent af stemmerne og kan dermed kalde sig vinder af ”X Factor” i 2017. Desuden har han nu hjulpet til, at Remee har vundet talentkonkurrencen for tredje gang i træk.

LÆS MERE: "X Factor"-Morten: - Jeg har det bedre med mig selv

Læs mere om: