18. feb. 2017
Af af Majken Munk

X Factor-Mortens søstre blev rørt: Derfor græd vi

Morten med sine to søstre
Morten med sine to søstre
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Morten Nørgaard fra ”X Factor” er glad for sin families støtte og savner dem, når han er væk fra dem.

Fredagens liveshow var det allerførste for alle deltagerne, og nerverne sad uden på tøjet, særligt for 26-årige Morten Nørgaard. Heldigvis var hans søstre Maya og Mathilde i studiet for at støtte ham.

- Det er så sødt. Det er bare kærlighed. Jeg har ikke set dem et stykke tid på grund af ”X Factor”. Jeg savner dem sgu, fortæller Morten Nørgaard, der lukkede ballet i første ”X Factor”-liveshow.

Morten Nørgaard har været vant til at se sine søstre stort set hver dag, da han til dagligt bor med sin 23-årige søster Maya.

Morten havde hat på for første gang

Selv om dommerne ofte påpeger, hvor utrænet Morten er, så er han gået direkte ind i hjerterne på seerne, men også på sine to søstre.

- Jeg er så stolt. Jeg kan slet ikke forstå, at det var Morten. Han var en fuldstændig anden, men samtidig sit søde selv. Han har hat på. Han har aldrig haft hat på, fortæller 20-årige Mathilde.

Søstrene kunne heller ikke lade være med at trille en tåre, da Morten Nørgaard sang på ”X Factor”-scenen.

- Jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke skulle græde, men det er en uvant situation at se ham i. Han har vundet så meget ved at være med allerede, og vi vil gerne se det vokse, fortæller Maya.

Mortens to søstre havde da heller ikke nerver til afgørelsen, hvor Morten Nørgaard var den sidste til at ryge i safe-zonen. Det var tæt på, at de kunne se drømmen smuldre for deres talentfulde storebror, men heldigvis havde han fået stemmer nok til at gå videre til på næste fredag, hvor vi igen skal nyde hans fantastiske stemme.

LÆS MERE: Sofie Linde: Vild med min rolle i "X Factor"

Læs mere om: