Torsdag, 2. maj 2013 — af af Ude og Hjemme, Aller Media

X Factor-Patricia: Jeg er skizofren

X factor Patricia Bull Thomas Blachman
Patricia Bull og Thomas Blachman
Foto: Birger Storm
- Jeg er diagnosticeret skizofren. Jeg har svært ved at skelne mine tanker og tager alting meget bogstavligt. Jeg har været så langt ude, at jeg har haft tvangstanker, fortæller Patricia fra ”X Factor”...

Patricia, som deltog i ”X Factor” i 2011, har stadig et tæt forhold til Thomas Blachman, som hun takker for at have givet hende selvtillid. Ungdommen for den skønne sangerinde var nemlig ikke nem og fyldt med psykiske problemer...

For Patricia Bull har mødet med ”X Factor” i almindelighed og Thomas Blachman, der var hendes mentor, i særdeleshed betydet alverden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg begyndte at tro på mig selv. Det var noget, Thomas Blachman lærte mig. Han lod mig være mig og sagde altid, at jeg skulle tro på mig selv og lade være med at please andre. For det, jeg gjorde, var godt nok, fortæller hun til Ude og Hjemme.

Livet har ikke altid været nemt for 35-årige Patricia. Hun har i mange år lidt af en sindslidelse.

- Jeg er diagnosticeret skizofren. Jeg har svært ved at skelne mine tanker og tager alting meget bogstavligt. Jeg har været så langt ude, at jeg har haft tvangstanker og snittede i mig selv. Da jeg var 21 år, blev jeg indlagt på psykiatrisk hospital, hvor jeg var i to måneder, siger hun og fortæller, at indlæggelsen dengang kom helt bag på hende.

- Lige før jeg blev indlagt kan jeg dog huske, at jeg havde mange blackouts. Jeg kunne sidde i min sofa og tro, at jeg havde siddet der i ti minutter. Men i virkeligheden var der gået fire timer, siger hun og fortæller, at hun været syg, siden hun var 15-16 år.

Har stadig kontakt til Blachmann

Patricia har stadig kontakt til sin musikalske mentor.

- Faktisk har vi 11-12 sange liggende, som jeg håber, kommer ud en dag, siger Patricia, der har skiftet sit

borgerlige navn ud med kunstnernavnet Loundress.

- Jeg vil jo også gerne udvikle mig til at være andet end Patricia fra X Factor. Og så syntes jeg, at mit navn var lidt kedeligt. Jeg har jo heddet Patricia hele mit liv, så når nu jeg havde muligheden for at redefinere mig selv, griner hun.

LÆS OGSÅ: Laura fra X Factor har PCO og får muligvis meget svært ved at blive gravid, fortæller hun udeoghjemme.dk

LÆS OGSÅ: Pladeselskaberne står ikke i kø for X Factors Babou, men han kæmper stadig for sin drøm. Læs hvad der er blevet af ham på udeoghjemme.dk

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden