14. mar. 2015
Af af Helle Skram de Fries

X Factor-prinsessen Emilie Esther uenig med Blachman

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/x_faktor_13031511139.jpg
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Det 15-årige stortalent følte ikke Remees sangvalg var vulgært.

Temaet for fredag aftens X Factor var "Sange fra film" akkompagneret af DR Big Bandet, og Remees unge deltager Emilie Esther sang Lady Gaga nummeret Poker Face.

Det fik Thomas Blachman op i det røde felt.

- Du er uskylden, og du er så ren. Du er en skov – det smukkeste bøgetræ, og jeg ser en skare af stripperstænger. Det er et vulgært sangvalg, lød det fra Blachman, der med adresse til Remee pointerede:

- Det er en kritik af dig – ikke af din deltager.

Emilie Esther var på ingen måde enig i kritikken.

- Jeg har selv ønsket at synge det nummer, og jeg synes ikke, der er noget vulgært. Jeg har rød læbestift på, men det er da en sød kjole – og jeg har bare tæer. Jeg er meget glad for den sang, og for at jeg fik lov til at synge den, fortalte hun efter showet til BILLED-BLADET.

Oveni glæden over at gå videre til semifinalen, var hun ked af, at hendes X Factor ven Baraa røg ud.

- Men jeg tror, han var indstillet på det og tager det ok. Jeg kommer da til at savne ham – og nu skal jeg selv tage bussen hjem om aftenen. Eller – nej, måske flytter de nogle andre over i lejligheden, og Markus (fra Ivarsson, Bang & Neumann, red.) bor der jo også, lød det fra Emilie Esther.

DR sørger for indlogering i lejligheder til de deltagere, der bor langt væk – og Emilie har boet sammen med både Baraa fra Aarhus og Tanaz fra Odense, der nu begge er sendt ud af X Factor.

- Men DR sørger for, at jeg ikke bliver alene, forsikrer Emilie Esther – og tilføjer:

- Og jeg håber SÅ meget at jeg kommer i finalen på fredag!

Læs mere om: