2. feb. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

X Factor: Sanne og Blachman overraskede til 5 chair challenge

Sanne Salomonsen og Thomas Blachman
Foto: Martin Høien
Der var masser spænding i aftenens 5 chair challenge. Sanne Salomonsen sendte deltager hjem til stor undren for publikum, og Blachman vil selv danne to nye grupper.

- Alder kan virkelig noget. Man bliver bedre til at tale med alderen. Man bliver bedre til at skide på alt muligt og bare sige, hvad man har at sige. At slå i bordet og sige det her tror jeg på, forklarede Thomas Blachman til BILLED-BLADET kort før jul.

Og det må man sige, at både Blachman selv og Sanne Salomonsen levede op til i aftenens afsnit af ”X Factor”.

Dommerne tog overraskende valg

De lod sig ikke påvirke af hverken de andre dommere eller publikum, da de skulle vælge de deltagere, som de vil have med på bootcamp i næste uge.

For Sanne Salomonsens vedkommende gjorde det sig gældende, da hun sendte Alberte hjem - en beslutning, der overraskede publikum.

Blachman laver to nye grupper

Thomas Blachman fulgte også sin intution, da han fjernede ikke bare én, men to stole fra grupperne. Det betyder, at han selv skal danne to grupper blandt de af Remees og Sannes deltagere, som ikke er gået videre.

Det er en svær opgave for den rutinerede dommer, som begyndte det store arbejde med at finde de helt rigtige konstellationer.

Hvem der kommer gennem nåleøjet må vi vente med at finde ud af til næste uge, hvor det første af to bootcamp-programmer bliver sendt.

Læs mere om: