Onsdag, 4. april 2012 - af af Thomas Flindt

X Factor-Sarah flytter hjemmefra

Sarah fra X Factor er på vej på efterskole, og det bekymrer kæresten Frederikke.
Sarah fra X Factor er på vej på efterskole, og det bekymrer kæresten Frederikke.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den blot 16-årige X Factor-vinder flytter hjemmefra med kæresten.

Sidste år tog 15-årige Sarah Skaalum Jørgensen Danmark med storm, da hun gik hele vejen i X Factor 2011. To mennesker var vigtig for den unge piges succes; hendes mor Signe og kæresten Frederikke. Indtil nu har Sarah levet trygt hjemme hos sin mor på Sjælland, men snart forlader hun reden. En stor støtte bytter plads med en anden, når Sarah til sommer flytter til Aarhus med sin jævnaldrende kæreste.

- Vi ville gerne ud og stå på egne ben begge to. Hun bor i Fredericia, og jeg i København, så vi blev enige om Aarhus, fortæller sangfuglen til bt.dk.

Selvom Sarah når at fylde 17 år inden hun flytter fra sit barndomshjem, så er mor Signe ikke klar til at give slip på sin datter.

- Det er helt forfærdeligt, det er jo min lille pige, der flytter fra mig. Jeg synes godt nok at Aarhus er langt væk, siger Sarahs mor, der selv var 18 år, da hun flyttede hjemmefra.

Sarah glæder sig til at stå helt på egne ben, men indrømmer også, at det bliver hårdt at bo så langt fra sin mor.

- Hun vidste jo den dag ville komme engang. Men jeg tror da, at det bliver svært at være væk hjemmefra så lang tid ad gangen. Men så kan man jo bare tage toget tilbage, fortæller hun til bt.dk.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden