2. feb. 2013
Af af Jan Bergman

X Factor-Sarah: Jeg er ok med at være ude

Thomas Blachman
"X Factor"-dommer Thomas Blachman over for sin yndling Sarah.
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Det overraskede mange, da Thomas Blachman fredag aften ofrede sin yndling og sendte hende ud af " X Factor".

Thomas Blachman har på intet tidspunkt lagt skjul på, at Sarah var blandt han favoritter - ja, hans absolutte yndling. Alligevel sendte den skaldede dommer hende ud af "X Factor".

Selvom Sarahs exit for mange er kommet som en overraskelse, så er 16-årige Sarah selv meget afklaret med Thomas Blachmans beslutning.

- Jeg er da mega ked af at gå glip af alle de fede oplevelser og muligheden for at udvikle sig både musikalsk og personligt, fortæller Sarah til dr.dk/xfactor, og gør det helt klart, at hun har det helt fint med afgørelsen.

- Min "X Factor"-rejse begyndt meget spontant til casting på Langelandsfestival, og siden er det gået så stærkt og blevet så seriøst, at jeg ikke helt har haft tid til at tænke det helt igennem, så på den måde er jeg okay med at være ude.

I fredagens program var Sarah selv yderst tilfreds med sin sidste optræden, men det var Blachman langt fra, og han gav hende derfor chancen for at forsøge på ny. En chance, som Sarah i forvirringen og foran alle de snurrende kameraer, dog ikke fangede.

- Havde jeg opfattet det som et tilbud, havde jeg da med glæde gået ind og sunget den igen på den måde, han gerne ville have. Jeg spiller altså ikke stædig eller noget som helst, siger Sarah og afviser, at en 'omsang' kunne have ændret hendes chancer for at gå videre.

Læs mere om: