Fredag, 31. januar 2014 - af af Helle Skram de Fries

X Factor- Steffen: Musikken hjalp mig over skilsmissen

Steffen i "X Factor 2014"
Steffen i "X Factor 2014"
foto: DR
50-årige Steffen holdt fast i sin guitar og musikken, da kæresten gennem 20 år forlod ham.

Både Remee og hans hjælpedommer, Chief One, blev glade, da de efter flere skuffende oplevelser fik 50-årige Steffen ind i lokalet. Det swinger nemlig perfekt, når Steffen synger og spiller på sin guitar, og det var lige det, de to trætte mentorer havde brug for.

Steffen fortalte i programmet, hvordan han brugte musikken til at komme videre, da kæresten gennem 20 år forlod ham. I dag er det tre år siden, og Steffen er for længst på højkant, selvom han i dag er single.

Fra sit forhold har han datteren Ronja på 16 og sønnen Jonathan på 18.

- Vi havde det fint min kæreste og jeg, men vi fik til sidst slidt hinanden ned. men vi nåede da 20 år som par, så det kan man da godt være stolt af, fortæller Steffen til BILLED-BLADET.

- Steffens søn, Jonathan, går i 3g og bor hjemme hos mig, fortæller Steffen, der bor på Vesterbro i den lejlighed, hvor han boede med sin kæreste.

- Vi har det fint nok i dag, og hun kommer nogle gange forbi og spiser med.

Steffen har tidligere gået fire år på musikkonservatoriet i Århus, hvor han også spillede i et band.  Musikken betyder meget for ham. Derfor er han lykkelig for at være gået videre i ”X Factor”, hvor han håber, at Remee tager ham med som en af de tre deltagere, der skal videre til liveshows.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden