Fredag, 22. februar 2013 — af af Helle Skram de Fries

X Factor Stephanie synger for mormor

X Factor 2013
Stephanie i "X Factor" 2013.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
28-årige Stephanie mistede for to siden sin mormor, som hun havde et helt specielt tæt forhold til.

Når voksensolisten Stephanie i aften går på "X Factor"-scenen for at synge Madonnas "The Power of Good-Bye" har hun sin mormor i tankerne.

- Jeg mistede min mormor for to år siden, Hun var 89, så det er jo ikke en tragedie, men jeg var meget knyttet til hende, så jeg savner hende tit, fortæller Stephanie til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er jo noget, man må lære at acceptere, som en del af livet. At det stopper uanset hvad - og at man kommer til at sige farvel til nogen, man elsker højt.

Stephanie tænker lidt

- Frem til jeg var 14 holdt jeg altid nytår med min mormor. Kun os to hjemme hos min mormor i Esbjerg. Min mor var på job som sygehjælper - og min far er jo en festabe, så han var nok til stor fest. Men jeg hyggede med min mormor. Vi stod på altanen og så på det fyrværkeri, de andre brændt af. Selv havde vi kun nogle stjernekastere.

Stephanie husker også skønne somre med mormor i campingvognen på Fanø.

- Nu ligger min mormor på de ukendtes grav i Esbjerg, men jeg har hende altid med mig i hjertet.

Stephanie glæder sig til at synge "The Power of Goodbye".

- Det er et stærkt budskab. Kraften til at sige farvel, når det er nødvendigt. Også når to mennesker når det til, hvor de må sige "vi to gør ikke noget godt for hinanden", mener Stephanie, der har prøvet at sige farvel til en kæreste.

Eksemplet på, at det kan være godt at sige farvel er Stephanies forældre.

- De blev skilt i 1986 - da jeg var to år. Men de har det fint som venner - og de sidder da også sammen i "X Factor"-studiet og hepper på mig. Bare ikke lige i aften - der er min far ude at spille, lyder det fra Stephanie, hvis far optræder som Kim Larsen kopien "Lune Carlsen".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden