Mandag, 11. februar 2013 — af af Helle Skram de Fries

X Factor-Stephanies forvandling

Stephanie er videre i "X Factor"
Stephanie er videre i "X Factor"
Foto: Lars Laursen
"X Factor" har allerede betydet en stor forvandling for Ida Corrs voksensolist Stephanie.

Til audition og bootcamp var hun mørkhåret. Nu er håret farvet rødt, og pandehåret er klippet snorlige. Efter fredagens liveshow, hvor hun sang det svære Björk-nummer "Jogá", fortalte Stephanie til BILLED-BLADET, at hun allerede kan mærke, "X Factor" har forandret hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har også netop farvet mit hår rødt for at markere den forvandling. Jeg har erfaring med at synge popsange med gang i, men nu er jeg inde og røre ved nogle følelser og synger fra hjertet. Det er super fedt, men også meget nyt for mig, lyder det fra Stephanie.

På underarmen har hun en stor, rød rose tatoveret.

- Den symboliserer min mor, fordi hun altid blomstrer, afslører Stephanie. Hun er et lykkeligt skilsmissebarn med en far, der er kendt for at optræde som en kopi af Lune (Kim) Larsen - mens hendes mor er førtidspensionist. I "X Factor" bliver hun støttet af både forældre og venner.

- Og så selvfølgelig af min kæreste, Lasse. Han var også blandt publikum i studiet i dag, fortalte Stephanie efter sin vellykkede livedebut, der sendte hende videre til show nummer to den 15. februar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden