Fredag, 31. marts 2017 — af Niels Burgos

X Factor vender tilbage i 2018

Dommer-trioen i "X Factor" 2016. 
Dommer-trioen i "X Factor" 2016.
Foto: DR
10. sæson kører på sidste vers - men DR afslører, at sæson nummer 11 allerede er i støbeskeen.

Fredag aften sættes punktum for sæson nummer 10 i et af Danmarks mest populære underholdningsprogrammer på TV. Og fans af "X Factor" kan allerede begynde at glæde sig: Der kommer en sæson nummer 11 i 2018.

Endnu er der hverken sat navne på dommere eller vært, men Jan Lagermand Lundme, der er DRs underholdningschef, er glad for, at endnu en sæson er i vente:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Denne sæson af X Factor har været en stor succes. Rigtig mange elsker programmet, der skaber fællesskab på tværs af generationer, og det er fortsat genstand for debat og diskussioner. Igen i år har programmet vækket store følelser og givet reaktioner, så der er intet, der tyder på, at befolkningen er trætte af X Factor", siger han i en pressemeddelelse.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Sådan deltager du i X Factor

Hvis man er dansk statsborger uden en eksisterende kontrakt med et pladeselskab eller lignende, og er man fyldt 15 år inden 1. februar 2018, kan man stille op i "X Factor"s 11. sæson.

Der er precasting i Aarhus og København til efteråret, og man kan læse alt om, hvordan man tilmelder sig på www.dr.dk/xfactor.

Læs mere: Remee fyldte 42 år

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden