Lørdag, 12. marts 2016 — af af Helle Skram de Fries

X Factors barske virkelighed rystede den nye dommer

Mette Lindberg.
Mette Lindberg.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Den nye dommer i "X Factor"-panelet, Mette Lindberg, var rystet over at se to af sine unge solister i farezonen.
Hvis en "X Factor"-dommer får to af sine deltagere i farezonen, får den pågældende dommer selv lov til at vælge, hvilken deltager der skal sendes hjem. Sådan er den uskrevne "X Factor"-regel, og både Thomas Blachman og Remee har tidligere været i den svære situation. Fredag 11. marts var det den nye dommer, Mette Lindbergs, tur, da to af hendes unge deltagere, Mads Christian og Alex kom i farezonen. - Jeg har det skrækkeligt. Jeg er rystet, og jeg kan ikke vælge, lød det fra en tydeligt bevæget Mette Lindberg.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

- Jeg stoler på jer, forklarede Mette Lindberg ved dommerbordet og kiggede på sine to meddommere, inden hun overlod afgørelsen til dem.

Første gang i X Factors historie

Det er første gang i "X Factor", der er i gang med sin niende sæson, at en dommer har valgt den løsning. Både Blachman og Remee valgte at sende Mads Christian hjem, og sådan blev det så. - Jeg ville selv have valgt at tage ansvar for at vælge, hvem der skulle sendes hjem, hvis det var mine to deltagere. Men når jeg blev nødt til at træffe et valg, blev det – ud fra min personlige smag – Alex jeg lod blive i konkurrencen, fortalte Remee efter showet til BILLED-BLADET. Thomas Blachman valgte også at beholde Alex og dermed blev det til et farvel til Mads Christian.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden