Anne Hjernøe: Hoppede som Duracell-kaniner

Foto: DR/BILLED-BLADET
Anne Hjernøe og Anders Agger glædede sig til at komme på arbejde trods meget lange optagedage.

Anne Hjernøe og Anders Agger toner i aften frem på skærmen på DR2, hvor den første af Anne og Anders: På sporet af det tabte land, bliver vist.

Makkerparret, der hidtil har været på sporet af de gode historier og den gode mad i hjemlige omgivelser, krydser denne gang Danmarks grænser og leder efter beretninger og kulinariske oplevelser på steder, der engang var danske.

Det har bragt parret til De Vestindiske Øer, Sydslesvig, Sverige og Island.

– Vi lagde ud 1. maj på De Vestindiske Øer, hvor vi tilbragte ni dage. Derefter var vi hjemme i to, så hed det fem dage i Sydslesvig, to dage hjemme, syv dage på Island og to dage hjemme, inden turen blev rundet af med fem dage i Sverige, fortæller Anne Hjernøe.

TV- værten fortæller, at det var lidt af en mundfuld, men en fin måde at gøre det på, blandt andet fordi kamerafolkene smilede trods arbejdsdage, der kunne slutte ved midnat og starte næste morgen kl. 6.

- Man kunne forestille sig, at når vi så endelig var hjemme hos familien et par dage, så havde man ikke travlt med at komme videre, men jeg må sige, at når vækkeuret ringede mandag morgen, og et nyt land kaldte, så hoppede vi hver især som små Duracell-kaniner for at komme af sted.

Resultatet af den gode energi kan du se i aften, når DR2 kl. 20.00 viser Anne og Anders: På sporet af det tabte land, hvor de er taget til De Vestindiske Øer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden