Lørdag, 19. august 2017 - af Ken Richter

Erik Peitersen er tilbage på TV efter ni års pause

Erik Peitersen
Erik Peitersen
Foto: DR
Erik Peitersen blev for alvor kendt for 12 år siden, hvor han dansede sig til en andenplads i "Vild med dans".

Erik Peitersen rejser ud til nogle er verdens fattigste lande, når han mandag den 28. august vender tilbage til TV-skærmen. Det bliver til et populært gensyn med den pædagogiske håndværker fra Djursland på DR2 i programserien "Peitersen & Feldthaus sætter pris på....".

I fem afsnit besøger Peitersen sammen med livsstilseksperten Christine Feldthaus landene Nicaragua, Cambodja, Uganda, Nepal og Zambia. I hvert land skal det erfarne par gætte priser på tre vidt forskellige hjem, som kan være en lerhytte, en hacienda eller et lokalt palads.

- Når jeg har lukket døren bag mig til et af de her livløse og pompøse paladser, der også findes i disse lande, har jeg tit tænkt: Hvem er det egentlig, der er fattige i denne verden, siger Erik Peitersen i en pressemeddelelse fra DR.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

For mange bolde i luften

Det var tilbage i 2005, at den friske håndværker sammen med Marianne Eihilt fik en andenplads i "Vild med dans". Men populariteten tog pusten fra den travle håndværker, og det hele endte med en depression et par år senere.

Marianne Eihilt og Erik Peitersen i "Vild med dans"
Foto: All Over

- Jeg havde for mange bolde i luften, og så fik jeg et gak i nøden. Jeg havde ikke længere den appetit på livet, som jeg plejede, fortalte Peitersen ærligt til BILLED-BLADET, inden han for ni år siden kom stærkt igen med "Supernabo" på DR.

Siden har Erik Peitersen holdt sig i baggrunden på TV fronten, men han har blandt andet lavet kulisser til julekalenderen "Ludvig & Julemanden", som for nogle år siden blev optaget på Børglum Kloster i Vendsyssel.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden