Mandag, 21. november 2016 - af John Lautrup

Gorm Wisweh og Claus Meyer byder indenfor

Gorm Wisweh
Gorm Wisweh
Foto: Hanne Juul
Gorm Wisweh og Claus Meyer er på skærmen i hver deres program i aften.

Gorm Wisweh og Claus Meyer kan få mundvandet til at løbe på alle med hang til TV-køkkener. Og i aften er der i den grad mulighed for at få sulten stillet, for begge kokke er hovedpersoner i hver deres TV-program. 

På TV3 er pizzakongen og "Vild med dans"-deltageren, Gorm Wisweh, klokken 19 vært for tre kolleger, Thomas Rode, Per Thøstesen og Jesper Koch i programmet "Til middag hos". Som sædvanlig dystes der om at være den bedste vært og 10.000 kroner til godgørende formål. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Claus Meyer: Succes i New York

Hvis man stadig ikke er mæt, kan man klokken 21.30 slå over på DR2 og se dokumentarudsendelsen "Meyers madeventyr på Manhattan". Claus Meyer har efter mange forhindringer og begyndelsesvanskeligheder etableret sig i New York med to restauranter og et fastfood-mekka på Grand Central Station. Og det kan nok være, at han også har fået new yorkerne til at spærre øjne og smagsløg op.

LÆS MERE: Claus Meyers datter konfirmeret

Madboderne på Grand Central Station har fået topanmeldelser i de lokale medier, og i sidste uge fik hans to nystartede restaruanter, Agern og Aska, henholdsvis én og to Michelin-stjerner.

- Det er helt vildt. Den ene restaurant er kun seks måneder, og den anden er kun tre måneder. Det er helt vanvittigt, at de tilsammen hiver tre stjerner hjem på så kort tid, siger Claus Meyer til dr.dk.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden