10. apr. 2017
Af Karina Didriksen

TV-lægen Charlotte Bøving efter scanning: Jeg er lettet

Charlotte Bøving.
Charlotte Bøving.
Foto: Alex Tran
Charlotte Bøving fra DR2's ”Lægen flytter ind” er ramt af kræft. Men heldigvis viser et nyt scanningsresultat, at sygdommen ikke er blevet værre.

I september sidste år fik Charlotte Bøving fjernet en ondartet tumor i tyndtarmen, og hun fik sig lidt af et chok, da en efterfølgende scanning viste, at kræften havde spredt sig til to lymfeknuder.

Knap et halvt år senere har TV-lægen nu fået resultatet af en ny scanning, som skulle vise, om sygdommen er blevet værre. Heldigvis kan hun nu ånde lettet op.

- Min nyligt overståede scanning viste stort set uændret størrelse af mine to metastaser i bughulen, og det indikerer dermed meget lav vækst af mine metastaser, fortæller en glad Charlotte Bøving til BILLED-BLADET.

Charlotte Bøving værdsætter hver dag

Kræften har altså ikke spredt sig yderligere, og Charlotte Bøving fra DR2's ”Lægen flytter ind” skal først scannes igen om et halvt år. Derudover skal hun have taget blodprøver hver tredje måned.

- Jeg er både lettet over resultatet og hviler i processen, og jeg nyder og værdsætter hver dag. Taknemmelighed fylder min hverdag - over livet, en foreløbig nærmest normal hverdag og udsigt til mere smagen på livet, siger Charlotte Bøving.

LÆS MERE: TV-lægen Charlotte Bøving har kræft: Jeg er optimist

Den 49-årige Varde-læge glæder sig nu til, at hun skal giftes med sin kæreste Pernille til maj.

Læs mere om: