Lørdag, 5. marts 2016 — af af Ulrik Ulriksen

Ellen Hillingsø skal styre stor fest med filmstjerner

Ellen Hillingsø.
Ellen Hillingsø.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Det bliver en travl lørdag aften for Ellen Hillingsø, der skal styre slagets gang i Bremen Teater, hvor Bodilpriserne uddeles til dansk films største stjerner.

En af Danmarks mest kendte skuespillere er på scenen i en fremtrædende rolle sammen med blandt andre formand for Danske Filmkritikere Jacob Wendt Jensen, når der lørdag aften er Bodil-prisfest på Bremen Teater i København.

Skuespilleren Ellen Hillingsø, som har markeret sig fantastisk på både film, TV og teater, er vært for hele begivenheden og vil i vanlig sikker stil styre showet fra start til slut.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Særlig spænding

Hillingsø får travlt, for showet med den smukke Bodil-statuette i centrum, byder på et spændende program. Blandt andet skal Årets Æres Bodil overrækkes til en af dansk films levende legender. Det er 69. gang, at filmkritikerne uddeler priser til årets bedste danske film og skuespillere i Bodil-regi. Allerede klokken 19.00 åbner dørene til Bremen Teater, og de danske filmstjerner gør deres entré. Klokken 20.00 byder Ellen Hillingsø så velkommen til nominerede og alle de andre gæster i salen. Det er med særlig spænding, at filminteresserede ser frem til, at vinderen for bedste kvindelige og bedste mandlige hoverolle afsløres.

Bodilkage og natmad

Ellen Hillingsø er på scenen som vært helt frem til klokken 22.00, når den officielle del af festen fløjtes af, og den mere private del af det store Bodil-party går i gang med en efterfest, der byder på både discomusik, Bodilkage og natmad. Prisfesten sendes ikke på TV, men man kan se den i nogle udvalgte biografer, hvor den sendes direkte.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden