Erik Brandt har et budskab med Vild med dans

Erik Brandt.

Erik Brandt.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Modeskaberen Erik Brandt har sagt nej tak til "Vild med dans" flere gange. I år blev det til et ja, fordi han gerne vil give et budskab til andre i sorg.

Erik Brandt har ikke tidligere følt, at han var i god nok form til at være med i danseshowet. Men nu har han tabt 24 kilo og føler sig stærk rent mentalt.

-  Jeg har været gennem en meget skrap og hård tur, hvor jeg har været meget ked af det og deprimeret. For næsten et år siden tog jeg mig sammen og drak det sidste glas hvidvin. Ikke fordi jeg drak meget, men indvirkningen på mig var, at tårerne trillede i stedet for, at jeg blev glad og fik lyst til at kysse. Efter råd fra lægen stoppede jeg og har ikke rørt et glas siden. Det kommer jeg heller ikke til, fordi jeg er så glad og lykkelig, som jeg har det. Selvfølgelig savner jeg Margit og gemmer hende i mit hjerte. Der er ikke en dag, hvor jeg ikke gør det, men jeg er kommet videre i teksten, og nu skal livet leves. Derfor sagde jeg ja til at være med i programmet for også at give budskabet til andre, der har haft en sorg: Man kan tage sig sammen, men det kræver en jernvilje!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden