Onsdag, 4. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Flemming Møldrups afløser er fundet: Ny ekspert klar til Kender du typen?

Kender du typen
Flemming Møldrup og Anna Lins afløsere er fundet til "Kender du typen?"
Foto: Karsten Korsager Mud / DR
Det nye hold på "Kender du typen?" er sat.

Sidste år kom det frem, at Flemming Møldrup efter syv år på det populære DR-program ”Kender du typen?” skulle prøve noget nyt.

Dermed sagde han farvel til mange år som ekspert på programmet. Det samme gjaldt for værten Anna Lin.

Nu er DR klar med det nye hold, som foruden den nye vært, Tobias Hansen, også kommer med en ny – og måske for de fleste – ukendt ekspert.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er nemlig 37-årige Jacob Holst Mouritzen, der skal lure sig frem til, hvilken kendt danskers hjem, han er trådt ind i. Det hele sker selvfølgelig i skarp konkurrence med Anne Glad, der forsat er livsstilsekspert på programmet.

- ’Kender du typen?’ er sådan et program, der virkelig samler danskerne på tværs af generationer. Og det er helt unikt i dagens mediebillede. At få chancen som en af eksperterne er en kæmpe ære - og jeg glæder mig helt vildt til at dyste mod Anne Glad, åbne køleskabe hos kendte danskere og forsøge at bidrage til programmet med min faglighed, siger Jacob Holst Mouritzen i en pressemeddelelse fra DR.

Jacob Holst Mouritzen har en kandidat i samfundsvidenskab fra Roskilde Universitet.

Sammen med sin kone har han en konsulentforretning for marketingstrategi, og tidligere har han ageret direktør for kommunikationsbureauet Mindshare.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden