17. jan. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Geggo og Cengiz: Vi havde ikke regnet med det

Geggo og Cengiz
Geggo og Cengiz
Foto: Martin Høien
"Familien fra Bryggen" var nomineret til Årets personbårne program ved BILLED-BLADETs TV-GULD, men Geggo og Cengiz havde ikke regnet med, de ville hive sejren hjem.

Afstemningen ved BILLED-BLADETs TV-GULD er slut, og for første gang har ”Familien fra Bryggen” vundet en af de eftertragtede statuetter.

Det populære TV3-program har vundet i kategorien Årets personbårne program.

- Jeg havde ikke regnet med det, for vi var oppe mod Melvin, og han er mega sprød, fortæller Cengiz, som sammen med resten af ”Familien fra Bryggen” kæmpede om sejren mod ”Gæsten og Hesten” samt ”Helt sort”, som begge har Melvin Kakooza i en central rolle.

Men den er god nok, ”Familien fra Bryggen” har vundet TV-GULD.

- Det er skønt! Det er skønt, vi stadig kan noget, efter 18 sæsoner, fortæller Geggo, der er glad for den anerkendelse, som prisen er.

- Især fordi det er folk, der har stemt. Det er ikke en jury. Jeg tror aldrig, jeg vænner mig helt til, at folk kan lide os, for dem vi er. Det er fantastisk.

- Det er helt klart fedt, folk kan lide det, vi laver, for vi lever bare vores liv, og så er der et kamerahold, der følger med. Vi er bare os selv, supplerer Cengiz.

Man kan læse mere om årets TV-GULD i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden på torsdag.

Læs mere om: