21. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Glad Dennis Knudsen: Huset er solgt

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Jeppe Michael Jensen
Kendis-frisøren har igennem en årrække forsøgt at sælge sin villa i Taarbæk nord for København, og nu er huset solgt per 1. juli.

Den 52-årige kendis-frisør Dennis Knudsen er i fuld gang med at rydde op i sit liv, og det indebærer hussalg både i Tyrkiet og i Danmark.

For et par uger siden meddelte frisøren, at han lukker sin salon i København ved udgangen af august på grund af store projekter i udlandet.

Lige nu befinder Dennis Knudsen sig i Tyrkiet, hvor han forsøger at sælge sin ferielejlighed efter et succesfuldt hussalg i Danmark.

LÆS MERE: Prinsesse Marie til åbningen af åbningen af Dennis Knudsens nye restaurant

Dennis Knudsen er tilfreds med salget

- Jeg er tilfreds med salget, og det bliver fantastisk for de nye købere at bo med badebro lige ud til vandet, siger Dennis Knudsen til BILLED-BLADET.

Million-villaen har været til salg i en årrække, men det er først nu, det er lykkedes for kendis-frisøren at komme af med den.

Kendis-mægler Jan Fog stod for hussalget en overgang, men hans død i foråret 2015 forsinkede processen yderligere.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Dennis Knudsen har flere boliger

- Nu er det lykkedes at sælge huset med overtagelse per 1. juli, og det er jeg meget glad for, siger Dennis Knudsen.

Han har stadig en penthouselejlighed i centrum af København samt et sommerhus i Sejerøbugten, som han kan ty til, når han skal opholde sig i det danske.

SE VIDEOEN: Kom indenfor hos Dennis Knudsen

Dennis Knudsen vil i fremtiden være beskæftiget af stylistarbejdet på udenlandske film samt et andet projekt uden for Danmarks grænser, som han endnu ikke kan løfte sløret for.

Læs mere om: