Glæd dig: Stjernespækket dansk dramaserie får ny sæson til foråret

Ali Sivandi, Helle Fagralid, Esben Dalgaard, Johannes Lassen, Søren Pilmark, Yasmin Mahmoud og Ola Rapace til pressemødet på "Gidseltagningen 2". 

Ali Sivandi, Helle Fagralid, Esben Dalgaard, Johannes Lassen, Søren Pilmark, Yasmin Mahmoud og Ola Rapace til pressemødet på "Gidseltagningen 2". 

Foto: Hanne Juul
Den psykologiske dramaserie ”Gidseltagningen 2” får premiere på Kanal 5 til foråret. Og der er mange store danske skuespillere på rollelisten.

Drama, spænding og kærlighed.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

”Gidseltagningen 2” indeholder det hele og den får premiere til foråret på Kanal 5. Danmark bliver her ramt af et terrorangreb, hvor den debuterende skuespillerinde Yasmin Mahmoud bliver taget som gidsel. På rollelisten finder man også mange andre store danske navne.

 

Pilmark, Dalgaard og Malling

Søren Pilmark, Esben Dalgaard og Søren Malling er alle at finde på listen.

Johannes Lassen har ligesom i første sæson hovedrollen som Philip Nørgaard. Den orlovsramte tidligere chef for Terror Task Force.

- Det har været fantastisk at få lov til at dykke ned i en karakter, som jeg har lavet en gang – og fortælle videre på det, lyder det fra Johannes Lassen, som ellers har haft roller i ”Advokaten” og ”1864”.

Serien kommer til at indeholde otte afsnit på omkring 40 minutter hver. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden