Glenn fra Ekstremt Fed kæmper med vægten

Glenn fra \

Glenn fra "Ekstremt fed".

Foto: Gregers Kirdorf
Single-faren Glenn smed 60 kilo i TV3-programmet "Ekstremt fed". Men vægten løb fra ham efterfølgende. I den kommende tid vil han fortælle om sin kamp mod vægten på udeoghjemme.dk.

Det er præcis to år siden, Glenn Christensen stod foran kameraet for allersidste gang i TV3 programmet "Ekstremt Fed". Den dag var han en ægte vinder.

Ikke alene viste vægten, at Glenn på et år havde tabt sig 60 kilo.

Samtidig benyttede han lejligheden til at fri til sin kæreste til alles store overraskelse. Glenn fik sit ja, han så bedre ud end nogen sinde i sit velsiddende jakkesæt og glædestårerne løb.

Vægten er gået 30 kilo op

Siden er der vendt op og ned på rigtig meget i Glenns liv. Godt nok fik han sit kirkebryllup, men ægteskabet holdt kun tre måneder.

Det imponerende vægttab kunne heller ikke klare hverdagen, og Glenn er nu 30 kilo tungere end, da han stoppede i programmet. Indtil nu har 37-årige Glenn holdt tallet på vægten for sig selv. Men ikke længere.

Han har valgt at stå frem og fortælle helt ærligt om sin vægt og sit liv på udeoghjemme.dk, hvor han hver anden uge vil berette om sine kampe og succeser.

Glenn vil nemlig ned under 100 kilo igen, og det vil han gerne dele med Ude og Hjemmes læsere. Både for at motivere sig selv. Men også for at motivere andre.

De sidste to hårde år har gjort Glenn klogere

Lige nu vejer han 129,5, så vejen bliver lang, men den livsglade fynbo føler, at han er helt parat til at gå den vej.

Blandt andet fordi de sidste to år har gjort ham en hel del klogere.

Han har indset, at meget ekstreme slankekure med konstante forbud ikke holder for ham.

Det var nemlig sådan han levede under "Ekstremt fed".

- De sidste tre måneder i programmet spiste jeg stort set kun salat og kylling, så jeg havde et kæmpe behov for at smage på alt det forbudte, da det sluttede. Jeg havde næsten en hel liste med pomfritter, slik og chokolade, som jeg skulle have, og det betød, at jeg hurtigt tog omkring 12 kilo på. Derfor har jeg også besluttet, at jeg hver anden fredag må spise lidt slik med mine børn, så jeg ikke pludselig kommer til at gå amok, siger Glenn, som også oplevede, at den svære tid i forbindelse med skilsmissen fik ham til at trøstespise.

Vægttab med sund fornuft

Men nu skal det være slut.

Med sin sunde fornuft vil Glenn tabe sig løbende og prøve at komme gennem alle livets udfordringer uden at falde i.

Glenn lever et dejligt, men krævende liv. Han er enlig far til to piger, har fuldtidsarbejde og er single med et meget socialt liv.

Læs også, hvorfor Glenns ægteskab brast efter kun 3 måneder på udeoghjemme.dk

Læs også, hvorfor træneren fra "Ekstremt fed", Henrik Duer, mener, at flere af deltagerne i programmet har taget kiloene på igen på udeoghjemme.dk

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden