Onsdag, 25. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Gorm Wisweh får voldsom reaktion, når han drikker kaffe: Opstod på trist baggrund

Gorm Wisweh
Gorm Wisweh.
Foto: Gregers Overvad
Selvom tv-kokken elsker at lave kaffe og er uddannet barista, har han måtte give slip på den varme drik.

Stress kommer i mange former og udgaver, og viser sig i mindst lige så mange.

For nogen viser det sig som susen for ørerne og søvnløse nætter, men for tv-kokken Gorm Wisweh var det nogle andre tegn, der viste sig. Det fortæller han i DR-programmet ”Kender du typen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde mange af de her oplevelser. Jeg kunne ikke lave noget på computeren. Hvis jeg skulle ud ad døren, kunne jeg ikke røre ved dørhåndtaget. Nærmest tvangstanker, der gjorde, at jeg måtte blive i lejligheden. Jeg kunne ikke komme ud, fortæller han i livsstilsprogrammet.

Og så viste stressen sig også i noget så almindeligt som i varm kaffe, og det sidder stadig i ham den dag i dag.

- Hvis jeg drikker varm kaffe – og det er helt specifikt – så får jeg en stressreaktion. Som at sidde ind i en sauna. Jeg går i panik, siger han.

Foruden at være en dygtig kok, så er Gorm Wisweh også uddannet barista, så selvom han ikke selv kan drikke kaffen, så nyder han trods alt stadig at servere den. Og måske kan han en dag nyde den varme drik igen.

- Jeg prøver en gang om året, fordi jeg er uddannet barista, så jeg synes det er skide sjovt at lave kaffe. Det er mig, der laver kaffe til min søde kone Charlotte, men jeg kan simpelthen ikke drikke det. Jeg får det så dårligt af det stadigvæk, fortæller han i det første afsnit af den nye sæson af DR-programmet ”Kender du typen”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden