Torsdag, 7. juli 2016 - af Helle Skram de Fries

Gravide Cecilie Hother har pakket fødselstasken

Cecilie Hother
Cecilie Hother har for længst passeret terminen for sin fødsel, så hun er klar og glæder sig rigtig meget til endelig at kunne kalde sig mor.

Terminsdatoen var 28. juni, og både Cecilie Hother og kæresten Thomas Gregers, glæder sig til snart at byde deres lille datter velkommen til verden.

Tasken er pakket og indeholder blandt andet Cecilies vandrejournal, hvor alt omkring graviditeten er skrevet ned, så alle kan finde de informationer, der er relevante i forbindelse med fødslen, fortæller Ceclie Hother.

- Mine tjekkede veninder, blandt andre Lisbeth Østergaard, har været  søde til at give mig gode råd om, hvad jeg skal huske at putte i tasken, fortæller Cecilie Hother.

Sara Blædel med i tasken

Med i tasken er blandt andet også en bog af Sara Blædel.

- Ja, man ved jo aldrig, om det trækker ud, når man først er kommet til hospitalet, så jeg har Sara Blædels nye krimi "Bedemandens datter" med i tasken, fortæller den vordende mor med et grin og fortsætter:

Én ting, hun også er sikker på at have med, er kæresten, Thomas Gregers.

- Ja, han er på stand-by, forsikrer Cecilie Hother, der er glad for, at kæresten har tidligere erfaringer at trække på. 

Thomas Gregers har nemlig i forvejen to drenge på 16 og 19 år.

LÆS MERE: Cecilie Hother kender kønnet

Jeg er bare glad

- Jeg glæder mig så klar, som man nu kan blive. Som førstegangsfødende, er der nok hele tiden noget, man lige kommer i tanker om, om man også skal have med. Men der er ro på. Og jeg er bare glad! Jeg har haft en dejlig graviditet, og nu håber jeg bare på en god fødsel, lyder det fra Cecilie, der er tryg ved, at hun skal føde på et hospital.

- Så er man i gode hænder, hvis der skulle ske noget. Også hvis det skulle blive et kejsersnit.

- Men jeg er rolig, og lige nu er jeg ude at at gå i det dejlige vejr, lød det fra Cecilie Hother, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen ni dage over termin.

Inden fødslen skal Cecilie Hother dog lige nå at samle en lille lyserød reol.

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe, følger Cecilies lille hund, mopsen Coco, interesseret med i projektet.

Cecilie Hother og Coco

Foto: Privat

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden