6. jul. 2015
Af Juliane Olsen

Gun-Britt Zeller: Jeg er lidt træt af at være hvidhåret

Gun-Britt Zeller
Frisøren Gun-Britt Zeller har i mange år været kendt for at have ladet sit hvide hår gro, men nu overvejer hun at farve håret mørkt.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Frisøren Gun-Britt Zeller har i mange år haft sit helt hvide hår som varemærke, men nu overvejer hun at farve det mørkt.

Den 65-årige frisør Gun-Britt Zeller bærer sit grå hår som en sand pryd, for hun valgte nemlig for nogle år siden at undlade at farve lokkerne mod alderens tegn.

Nu overvejer Gun-Britt Zeller dog at droppe sit hvide hår til fordel for den mørke farve, der var hendes oprindelige hårfarve.

- Jeg taler tit om at få farvet mit hår mørkt. Jeg er efterhånden lidt træt af at være hvidhåret, og det kunne være sjovt at prøve noget helt andet, siger frisøren til Alt for damerne.

SE BILLEDET: Lene Beier og Gun-Britt hopper nøgne i baljen

Personalet vil ikke hjælpe Gun-Britt Zeller

Hendes personale i den prominente frisørsalon i indre København er dog ikke villige til at hjælpe Gun-Britt Zeller med hårfarvningen, og derfor er det indtil videre blevet ved tanken.

Argumentet er, at det hvide hår er Gun-Britt Zellers image, og derfor mener frisøren ikke, at hun nogensinde får lov at føre planen ud i livet.

Læs mere om: