Onsdag, 22. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Han spiller politimanden Bertram i Den som dræber: Faren er også kendt fra tv

William Halken spiller politimanden Bertram i "Den som dræber". 
William Halken spiller politimanden Bertram i "Den som dræber". 
Foto: Miso Film
I Viaplay-serien "Den som dræber" kan man følge blandt andre politimanden Bertram, der bliver spillet af William Halken, og interessen for skuespil har han ikke fra fremmede.

Dansk tv har produceret et utal af gode krimier henover årene, og de seneste søndage er der mange seere, som har fået deres ugentlige portion uhygge i selskab med tredje sæson af ”Den som dræber – fanget af mørket”.

Serien har været et stort seerhit på Viaplay, og foruden Natalie Madueño i hovedrollen som Louise Bergstein, medvirker også en række andre kendte skuespillere – heriblandt Simon Sears, Jacob Lohmann, Laura Bro, Clara Rosager og Alex Høgh Andersen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med på rollelisten er også 27-årige William Halken, som sidste år spillede den ene af hovedrollerne i DR’s ungdomsserie ”Ingen vej tilbage”.

Derudover har han endnu de helt store tv-roller til gode, men hvis han skulle få brug for et godt råd, kan han med fordel spørge sin far, 67-årige Kristian Halken.

Han er nemlig også skuespiller og har medvirket i en lang række film og tv-serier – blandt andet ”Badehotellet”, hvor han spillede Peter Andreas.

- Jeg er stolt af min søn, men nu er han jo blevet en konkurrent, fortalte Kristian Halken med et grin om sønnen tilbage i 2021, da han var blevet færdiguddannet.

William og Kristian Halken
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden