Lørdag, 18. februar 2017 - af Ulrik Ulriksen

Hella Joof og datter hyggede sig med vildt teater

Hella Joof, Olivia
Hella Joof, Olivia
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
På en helt særlig, festlig aften i Skuespilhuset hyggede Hella Joof sig i selskab med sin datter Olivia.

Et par gange er gallapremieren på stykket "Hellig Tre Kongers Aften eller hvad I vil" blevet udsat på grund af udfordringer med scenografien, men fredag aften var det endelig tid til at invitere publikum indenfor i Skuespilhuset til en fed oplevelse.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Hella Joof og Olivia kom i sidste øjeblik

 

Blandt gæsterne i Skuespilhuset i København var en særdeles veloplagt Hella Joof. Hella virkede en smule stresset og forpustet ved ankomsten til teatret. Hun kom dog også få minutter, før stykket gik i gang. Med sig havde den populære skuespiller, instruktør og TV-personlighed sin 28-årige datter Olivia. Parret havde ret travlt med at finde deres pladser, men de var i overdådigt humør og stillede smilende op til et billede, inden de gik ind i teatersalen. Blandt de øvrige kendte ansigter til premieren var regentparrets nære venner, Joen Bille og fru Bente Scavenius.

 

Tammi Øst og Danica Curcic på scenen

"Hellig Tre Kongers aften eller hvad I vil" var et brag af en erotisk ladet forestilling med vildt gang i den på scenen. Blandt stjernerne, der leverede varen foran Hella Joof og de mange andre i den fyldte sal, var Tammi Øst, Danica Curcic, Thomas Hwan og Søren Sætter-Lassen. 

LÆS MERE: Hella Joof deler ud af sine livserfaringer

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden