Tirsdag, 7. maj 2013 — af af Julia Olsen, Newsdesk, Aller Media

Henrik Boserup: Jeg er så forelsket som en teenager

Henrik Boserup Maiken Wexø
Henrik Boserup i tæt omfavnelse af Maiken Wexø
Foto: AOP
TV-kokken Henrik Boserup kan ikke få nok af sin nye kæreste Maiken Wexø, som han er totalt nyforelsket i.

Han har taget nogle runder i kærligheds-karrusellen, men nu ser alt ud til at være gået op i en højere enhed for den 50-årige TV-kok Henrik Boserup, efter han har kastet sin kærlighed på TV 2-chefen Maiken Wexø.

I et nyt interview fortæller han uden blusel, at han er forelsket som aldrig før.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min kæreste er simpelthen det lækreste, jeg kan forestille mig. Stadig med silkeblød hud. Hun bliver bedre og bedre. Jeg har kendt hende i 21 år, og jeg er sikker på, at hun om 21 år vil være lige så lækker for mig. Lækrere måske endda, siger han i et interview med Magasinet Liv.

Men der skulle altså gå 21 år, før Henrik Boserup og Maiken Wexø fandt ud, at det skulle være de to. Efter romancen ret hurtigt tog fart, valgte parret at flytte sammen, og i dag forstår han ikke, at de ikke opdagede noget før, at lykken lå lige foran dem.

LÆS OGSÅ:
Få et overblik over de seneste nyheder med de kendte her…

- Det spørger vi også os selv og hinanden om. I mellemtiden har vi så hver især levet med andre skønne mennesker og siger: ’Sikke dog en gave, at vi kan få lov at opleve det her nu.’ Jeg tænker ikke på andet end Maiken og er lige så forelsket, som dengang jeg var teenager. Det er som at være med i en meget, meget stor kærlighedshistorie. Faktisk spiller jeg hovedrollen i en tåreperser-film, siger Henrik Boserup i interviewet.

Kæresten får det hele

Kokken fortæller samtidig, at han nu også føler, at han er mæt af det pres, som han har arbejdet under i efterhånden mange år i restaurationsbranchen, og at det er blevet vigtigere for ham ikke at sætte den nye kærlighedslykke over styr. Ud over det vil han gerne leve mange år endnu sammen med sin kæreste, og så har han heller ikke længere brug for at flirte med andre kvinder.

- Nu er min butik lukket. Maiken får det hele. Jeg har ellers altid været et meget flirtende menneske. Den seksuelle energi står for mig som en af de største energier, vi har overhovedet. Hvad er meningen med livet, hvis ikke det er at forplante os og på den måde sikre os overlevelse? Det er helt primitivt, men jeg opfatter også mig selv som et ret primitivt væsen, siger han til Magasinet Liv.

Henrik Boserup har for nyligt optrådt som dommer i TV-programmet Masterchef på TV3. Ud over det arbejder han i dag med at lave mad til private selskaber i ind- og udland.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden