Onsdag, 1. september 2010 - af af Lisbeth Grube

Hollywoodfruens sorg: Lisa har mistet sin far

Lisa Aybike Kir, som vi kender hende fra De Danske Hollywoodfruer på TV.
Lisa Aybike Kir, som vi kender hende fra De Danske Hollywoodfruer på TV.
Foto: TV3
Lisas tyrkiske far har tabt kampen til kræft i en alder af 64.

Hun havde håbet, de kunne nå at blive forenet, så Hollywoodfruen Lisa Aybike Kir befinder sig i et tomrum, efter hun netop har mistet sin far.

- Min far havde været meget syg de sidste 10 måneder, så jeg er lettet over, han fik fred. Det er ikke et værdigt liv at være i en hospitalsseng og få morfin hver dag for at kunne udholde sine smerter, fortæller Lisa.

Hendes mor og far blev skilt, da Lisa var lille, og hun tabte kontakten til sin muslimske far og flyttede til USA.

Til gengæld lykkedes det hende fra den anden side af Atlanten at få et tæt forhold til sine to halvbrødre fra faderens nye ægteskab - men hun nåede aldrig at genoptage forholdet til sin far, inden han blev alvorligt syg.

- Men jeg ved, han så mig i Danske Hollywoodfruer og sagde, at han var meget stolt af mig.

- Det er så ærgerligt, at han ikke nåede at se mig i Til middag hos… i denne uge, fordi jeg netop laver en tyrkisk middag for at ære den side af min familie, fortæller Lisa om sin optræden i morgen aften, torsdag, på TV3.

- Min fars død er afslutningen på et håb for et forhold, der aldrig blev. Nu vælger jeg at skabe et forhold til ham gennem mine brødre nu og se ham gennem dem, fortæller Hollywoodfruen og fortsætter:

- Det er ærgerligt, at vi aldrig nåede at blive tætte, men nogle gange må man acceptere de kort, man er blevet tildelt i livet og få det bedste ud af dem.

- Jeg kommer hjem til Danmark i slutningen af oktober, hvor jeg skal møde mine brødre for første gang. Det bliver spændende - om end trist, at det ikke bliver med vores far, siger Hollywoodfruen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden