8. jan. 2023
Af Julie Nolsöe

Husker du Brooke Logan fra Glamour? Her er hun i dag

Katherine Kelly Lang som Brooke Logan
Katherine Kelly Lang som Brooke Logan
Foto: MEGA
Katherine Kelly Lang har spillet rollen som Brooke Logan i den amerikanske sæbeopera ”Glamour”, siden serien fik premiere for 35 år siden

I 1987 fik tv-serien ”Glamour” premiere på amerikansk tv – og den kører stadig i dag, 35 år siden den først fik premiere.

Seriens originaltitel er ”The Bold and the Beautiful”, og den populære sæbeopera er med dens intriger, kærlighed og drama en af de mest sete i verden.

En af hovedpersonerne i ”Glamour” er Brooke Logan.

I løbet af serien bliver hun en succesfuld forretningskvinde, som arbejder hos modevirksomheden Forrester Creations - et familieforetagende ejet af hendes mand, Ridge Forresters, familie.

Rollen som Brooke Logan er blevet spillet af skuespiller Katherine Kelly Lang siden seriens start i 1987.

Hendes medvirken i seriens mangeårige forløb er kun afbrudt af to kortere pauser - én i 1987, hvor rollen kortvarigt blev spillet af Catherine Hickland, mens Katherine Kelly Lang var ramt af sygdom - og så igen i 1997, hvor rollen blev spillet af Sandra Ferguson, mens Katherine Kelly Lang var på barsel.

Katherine Kelly Lang er i dag 61 år gammel.

Hun har været gift og skilt to gange, og har tre børn - to sønner med sin første mand, og en datter med sin anden mand.

Derudover har hun en steddatter og to børnebørn.

Hun er stadig aktiv som skuespiller, og medvirker fortsat i "Glamour". Ved siden af sin skuespilkarriere ejer hun en butik i Beverly Hills, som sølger tasker, jakker og sko.

Katherine Kelly Lang i 2020
Katherine Kelly Lang i 2020
Foto: Faye Sadou/MediaPunch/IPx

Læs mere om: