Søndag, 22. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Husker du Robinson-deltageren Gitte Schnell? Sådan ser hun ud i dag

Gitte Schnell
Gitte Schnell sammen med Thomas Mygind i 1998. Thomas Mygind var vært på "Robinson Ekspeditionen" i de første seks sæsoner af overlevelsesprogrammet.
Foto: Privat
I år kan ”Robinson Ekspeditionen” fejre 25-års jubilæum. I 1998 var Gitte Schnell med i den første ekspedition på dansk tv.

I 1998 løb den første sæson af Robinson Ekspeditionen hen over skærmen.

Siden dengang er det blevet til 24 sæsoner, og der er allerede lagt i kakkelovnen til endnu en sæson.

Med til ”Robinson Ekspeditionen” hører naturligvis også et hold af deltagere. Et gruppe af mennesker, der i de måneder det løber over skærmen på TV 3, bliver en del af seernes hverdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og der har været mange stærke og mindeværdige deltagere gennem tiden fx Dan Marstrand, Biker Jens og Malene Hasselblad.

En anden tidligere deltager er Gitte Schnell.

Hun fik i tiden efter Robinson Ekspeditionen mulighed for at være medvært på ”Fangerne på Fortet” med Thomas Mygind, som også var vært på netop ”Robinson Ekspeditionen” i de første seks sæsoner.

Siden da er hun hoppet om på den anden side af kameraet. I dag er hun nemlig en af dem, der er med til at caste deltagere til netop det program, hun selv var med i. Og det har givet pote.

Hende og kollegaen Signe Hay Storgaard vandt nemlig prisen som årets caster for castet til Robinson Ekspeditionen 2022 ved onsdagens Reality Awards.

- Jeg er også praktiserende psykoterapeut og bruger naturligvis min psykologiske viden og menneskeforståelse, når jeg caster, fortæller Gitte Schnell til BILLED-BLADET. 

Gitte Schnell
Signe Hay Storgaard (tv.) Gitte Schnell (th.) vandt prisen som "Årets Caster" til Reality Awards 2023. Prisen vandt de for castet til "Robinson Ekspeditionen 2022".
Foto: Søren Jul Lamberth

Så selvom hun ikke længere er med til at vinde trofæer og dyste på en øde ø, så hiver hun alligevel trofæer med hjem, der er værd at fejre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden