16. feb. 2014
Af Karina Didriksen

Huxi Bach afslører sin dårligste vane

Huxi Bach.
Huxi Bach.
Foto: AOP
TV-værtens tandlæge tror, han ryger, men der er en anden grund til, at nogle af hans tænder har misfarvninger.

35-årige Huxi Bach indrømmer over for Søndagsavisen, at han ikke er helt perfekt og har en dårlig vane, som bliver afsløret, når han sidder i tandlægestolen.

- Jeg drikker lidt for meget kaffe. Det siger min tandlæge. Hun tror faktisk, at jeg ryger, for sådan ser mine tænder ud. Der sætter sig noget brunt på bagsiden af mine fortænder, siger hun, lyder det fra Huxi Bach, som har endnu en dårlig vane:

- Jeg er også lidt af en kontrolfreak. Jeg vil helst gøre alt selv. Også selvom jeg overhovedet ikke kan finde ud af det, forklarer han til Søndagsavisen.

Ville være rockstjerne

Huxi Bach fik sit gennembrud som vært på ungdomsmusikprogrammet ”Boogie” i 2002, og siden da har han både arbejdet som radio- og TV-vært. Men han fortæller til avisen, at det slet ikke var det, han drømte om at blive, da han var dreng.

- På et tidspunkt ville jeg gerne være arkitekt, fordi jeg godt kunne lide at tegne. Men så gik det op for mig, at det egentlig ikke er det, man skal som arkitekt. Så ville jeg gerne være rockmusiker. Jeg fornemmede vist ret tidligt et vist behov for opmærksomhed, fortæller TV-værten.

Læs mere om: