Tirsdag, 14. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Hvorfor Birthe Kjær ikke fik børn er fortalt mange gange: Men er hun ked af sit valg?

Birthe Kjær
Birthe Kjær.
Foto: Hanne Juul
Birthe Kjær har tidligere fortalt, hvorfor hun ikke har fået børn. Men i ”Deja-vu med Frøkjær” åbner hun op for, hvorvidt det har påvirket hende negativt ikke at have fået børn.

Børn er ikke for alle.

Og mens nogen føler, at de skal have børn – er der andre, der ikke nødvendigvis har det samme store behov.  Og sommetider vil livet noget andet, end det man måske på forhånd havde forestillet sig.

Sådan blev det lidt for Birthe Kjær.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere har hun fortalt, at tiden løb fra hende, men til Cecilie Frøkjær i TV 2-programmet ”Deja-vu med Frøkjær”, fortæller hun, at hun ikke har oplevet det som noget negativt, ikke at få børn.  

- Jeg har jo aldrig rigtig haft det der med: ”Jeg må bare have et barn”. Det har jeg ikke, fortæller hun.

Men helt fjern har tanken alligevel ikke været. Hun fortæller nemlig også, at hun havde tænkte, at hun en dag nok skulle få nogle børn, men karrieren har været for spændende for Birthe Kjær.

-  Jeg synes, at der var så mange andre spændende ting, jeg lige skulle have, men jeg skulle da have børn engang. Det var jeg sikker på. Men man kan også få dem, når man er 35. Nogle blev også 40, før de fik børn og sådan gik tiden, og lige pludselig, så var jeg jo 50. Så nej, det har ikke fyldt meget, vil jeg sige.

Men et helt børnefrit-liv har hun trods alt ikke haft.

Hun har nemlig et meget tæt forhold til sin søsters tre børn. Det har gjort et eventuelt savn mindre, fortæller hun i ”Deja-vu med Frøkjær”.

- Jeg forveksler dem somme tider, som om det er mine, smiler hun stort.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden