14. aug. 2014
Af Hanne Rask

Ibi Støving: Giv dine dvd'er til hospitalerne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-89603.jpg
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Ibi Støving tænker også på andre end sig selv under sine bryllupsforberedelser.

Forskellige frisurer bliver prøvet af, det samme gør make-uppen, kjolen og og alt det andet, der skal være helt tjek på, når man skal giftes. Og naturligvis er Ibi Støving i fuld gang med forberedelserne for at blive klar til sin store dag den 6. september.

I går lagde hun et billede på Instagram (se nederst) med spørgsmålet ”knold eller løst”, hvor hun smilende og forventningsfuld sidder hos sin frisør og prøver forskellige muligheder af.

Men midt i alt sit fokus på sig selv og den forestående begivenhed, har Ibi Støving også overskud til at tænke på andre.

Det er nemlig ikke alle, der står i en lige så lykkelig situation som hun selv. På sin blog Crystalkidandbabyshark fortæller Ibi, at et vennepar af hende netop har fået en søn med hjertefejl, og selv om alt heldigvis er gået godt, har det nybagte forældrepar tilbragt mange timer på hospitalet, hvilket har givet Ibi en idé.

Der mangler nemlig underholdning på mange hospitaler.

- I de uger Simon og jeg kom og besøgte vores venner, fortalte de, at afdelingen manglede film. Det er en lille ting, men jeg kan ikke få mig selv til at smide alle de gode film ud, jeg har liggende efter flytteriet. Så nu kan patienter og pårørende få lidt mere underholdning, skriver Ibi på bloggen.

Hun og hendes tilkommende Simon Makienok har haft en del dvd’er liggende, efter de er gået over til Netflix og Apple TV, skriver hun, og derfor ligger deres dvd´er nu på Rigshospitalet.

- Så gør ligesom os, jeg er sikker på at børneafdelingerne på de forskellige hospitaler gerne vil have dem, opfordrer Ibi.

Læs mere om: