Ibi Støving: Glad for at fylde 40

Ibi Makienok.

Ibi Makienok.

Foto: Martin Høien
Til næste år runder TV-værten et skarpt hjørne, men alderen bekymrer hende ikke.

Til februar fylder Ibi Støving 40 år, men den nygifte TV-vært føler sig stadig som en pige på 25 og ser frem til, hvad fremtiden har at byde på.

- Jeg elsker, at jeg fylder 40 lige om lidt. Jeg elsker hvert et lille ar på kroppen, der vidner om min tid på planeten. Jeg elsker min pot-belly, der trods mange timers træning stadig popper frem og imiterer sjette måned med min søn Anakin som boliglejer, skriver Ibi Støving på sin blog og tilføjer:

- Jeg glæder mig til det næste eventyr, mit liv bliver præsenteret for. Jeg glæder mig til at blive ældre med min mand og sidde under oliventræer med vin i glasset og skåle med mine oldebørn.

Simon får mig til at stråle

Hun gør, hvad hun kan, for at holde sit smukke ydre ved lige, og hun er glad for, at hun har en yngre mand, Simon Makienok, der accepterer hende, som hun er.

- Jeg elsker også, at jeg føler mig sexet – måske mere end nogensinde. Det skyldes et par ting. Dels har jeg en mand, der får mig til at stråle hver dag, fordi han kun elsker mig og ikke kan holde nallerne fra mig, skriver hun og fortsætter:

- Dels skyldes det, at jeg faktisk er ved at komme dertil, hvor jeg ikke higer efter andre kvinders komplimenter eller misundelse over enten det ene eller det andet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden