"Inge" fra 1864: De har været så søde

Foto: Lars H. Laursen
Marie Tourell Søderberg, der spiller Inge, roser sine medspillere for at støtte hende

Før "1864" tonede frem på DR1, var der ikke mange, der vidste, hvem Marie Tourell Søderberg er. Den 26-årige skuespiller er uddannet fra Odense Teater for blot to år siden, og det var en drøm, der gik i opfyldelse, da hun fik rollen som Inge, som de to brødre i serien, Laust og Peter, begge forelsker sig i.

Men som nyuddannet skuespiller var det også med en vis nervøsitet, at Marie Tourell Søderberg gik til opgaven. Hun fik dog hurtigt et godt forhold til sine kolleger.

- De har været så søde og hjælpsomme, men jeg har selvfølgelig også været meget nervøs og haft præstationsangst, fordi det var den første store rolle, jeg skulle spille.

- Pilou Asbæk har holdt mig i hånden hele vejen, og jeg har haft det så godt sammen med Jakob Oftebro og Jens Sætter-Lassen. De har alle været meget støttende og søde, fortæller skuespilleren, der føler, hun har fået lov til at spille sin indre løvinde ud i rollen som Inge.

I BILLED-BLADET nr. 43 kan du læse resten af interviewet med Marie Tourell Søderberg.

Foto: Lone Kröning Mogensen/BILLED-BLADET

Marie Tourell Søderberg med sine medspillere Jens Sætter-Lassen (t.v.) og Jakob Oftebro. (Foto: Lone Kröning Mogensen/BILLED-BLADET)

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden