Torsdag, 8. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Jakob Kjeldbjerg ønsker Robinson-vinder tillykke med titlen, men opslaget gemmer også på stor nyhed

Jakob Kjeldbjerg
Jakob Kjeldbjerg.
Foto: Søren Jul Lamberth
Mandag aften blev vinderen af "Robinson Ekspeditionen 2022" endelig offentliggjort, og dermed kunne vi vinke farvel til den 23. sæson af det populære tv-program.

Mandag efter mandag har de seneste mange efterårsaftener for mange familier bestået af underholdning af øverste skuffe, når mænd og kvinder dyster om overlevelse, mad og i sidste ende en halv million kroner på en øde ø.

”Robinson Ekspeditionen” sluttede mandag aften sin 23. sæson af med endnu en vinder, og endnu en gang var det Jakob Kjeldbjerg der stod i spidsen for at ekspeditionen forløb som den skulle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldigvis er der godt nyt for alle dem, der allerede ved, at de kommer til at længes efter tv-programmet. Der er nemlig allerede annonceret, at der er en ny sæson på vej.

Og hvis man særligt nyder, når Jakob Kjeldbjerg råber ”Det skal sgu være hårdt!”, og ”Det er jeres problem”, så er der altså endnu mere at glæde sig til.

På Instagram har han nemlig lavet et opslag, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise, hvor han foruden at lykønske årets vinder, Mikkel Bertelsen, også skriver ”Vi ses i 2023”.

Og antagelsen er god nok. Han bekræfter til BILLED-BLADET, at han for 18. gang – og den 17. i træk – trækker i værtsrollen, når ”Robinson Ekspeditionen 2023” skal optages.

Hvis man selv har lyst til at prøve kræfter med livet på en øde ø og muligheden for at vinde 500.000 kroner, så er det altså nu, man skal slå til. Ansøgningsrunden er nemlig stadig åben, og man kan tilmelde sig lige HER.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden