Mandag, 14. december 2015 — af Casper Nielsen

James Price dropper smør og fløde

James Price
James Price.
Foto: Lindhardt og Ringhof
Den kendte tv-kok og kapelmester James Price skærer ned på det usunde, og dropper både fløde og smør i en hel ny kogebog, som han sender på gaden, når julen er fordøjet.

James Price har fået rigeligt med smør.

I hvert fald hvis man læser den kendte madskribent og tv-koks nyeste kogebog.

Titlen er i sig selv opsigtvækkende: ”Uden smør og fløde” hedder den – og det strider jo mod alt, hvad James og brormand Adam Price ellers har prædiket i årevis, hvor formuleringen ”rigeligt med smør …” har været smurt godt ud over hver en opskrift i deres tv-programmer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bogen udkommer den 4. januar 2016 - når julen er fordøjet - og i den giver James Price en række opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde. 

LÆS MERE: James Price: Min bror og jeg er enormt forskellige

James Price prædiker ikke slankekur

Bogen er ikke tænkt som en slankekur, men handler mere om, hvordan du i dagligdagen kan skære ned på det usunde, uden at det går ud over den gode smag.

Madglæden er fortsat i fokus og hele grundlaget for bogen, forklarer James Price i en pressemeddelelse om bogen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

I dag ved de fleste, at vægtproblemer sjældent løses ved hårde kure, men at der skal mere permanente ændringer i kosten til, hvis det skal nytte noget i længden. 

 -Jeg håber, at bogen kan være til inspiration for dem, der godt kunne tænke sig at vende skuden, og få lidt mere grønt og groft ind i køkkenet til daglig. Så må vi gemme smørret og fløden til weekenden, siger James Price om sin ny bog, der udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden