Tirsdag, 23. juli 2013 — af Karina Didriksen

Jens Blauenfeldt springer ud som julemand

Jens Blauenfeldt.
Jens Blauenfeldt.
Foto: Dyrehavsbakken A/S
TV-værten er blevet kåret til Årets Æresjulemand i forbindelse med Verdenskongressen for julemænd på Bakken.

Han har i forvejen titler som TV-vært og børnebogsforfatter på sit CV, og nu kan 45-årige Jens Blauenfeldt også kalde sig julemand – selv om han voksede op på en ”nissefri”-præstegård, hvor man absolut ikke troede på manden med det store, hvide skæg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere ”Kender du typen”-vært blev nemlig kåret som Årets Æresjulemand 2013, efter han var blevet indstillet fra Familier med Kræftramte Børn i forbindelse med åbningen af den 56. Verdenskongres for julemænd på bakken.

- Jul i juli er jo en absurd tanke. Men når det nu skal være, er det måske meget passende at min ”omvendelse” sker udenfor den egentlige sæson, siger Jens Blauenfeldt i en pressemeddelelse fra Dyrehavsbakken.

Kåringen fandt sted hele to gange på gårsdagens hede sommerdag. Først på Hotel Marina i Vedbæk og derefter på Bakkens Friluftsscene, hvor Blauenfeldt fik overrakt sit diplom i en hermelin-kåbe og med en kongekrone på hovedet.

- Jeg synes, at Julemændenes Verdenskongres er et fantastisk arrangement, og med koblingen til Familier med Kræftramte Børn, der i år har hjulpet hårdt ramte og udsatte familier i 30 år, fortjener eventen al mulig opmærksomhed, fortæller TV-manden.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden