17. aug. 2013
Af Jan Bergman

Jens Gaardbo drømmer om et liv i Spanien

Jens Gaardbo drømmer om at bo i Spanien
Jens Gaardbo drømmer om at bo i Spanien.
Foto: AOP
Efter et helt liv i det danske mediebillede, er det et anderledes liv den nu 56-årige TV-vært Jens Gaardbo går og drømmer om.

Jens Gaardbo har en lang karriere i medie branchen og i den forbindelse sætter Jyllandsposten den garvede TV-vært et stævne i deres web-TV format ”Korridoren”.

- I virkeligheden synes jeg, at jeg, ligesom en masse andre mennesker, har fortjent at arbejde lidt mindre hårdt og stadig tjene en røvfuld masse penge, siger Gaardbo til Korridoren.

Den populære TV-vært barsler derfor med en drøm om at hive sig selv og hustruen op ved roden og få et refugium i Spanien. Han skal bare lige have fru Gaardbo med på ideen afslører han i videoen.

Lidt mere favnende og lidt mere varm

- Jeg ville ønske - og nu kaster folk nok op - at jeg kunne være noget mere for andre mennesker. Jeg kunne godt tænke mig at være missionær på det der med den menneskelige balance, forklarer Gaardbo med et glimt i øjet til ”Korridoren”.

Tidligere var han meget rastløs, men med alderen er han blevet bedre til at lytte til sig selv. Den visdom vil han gerne give videre til andre., men det er drømmen at det skal foregå i Spanien – at folk kommer til ham i hans refugium, forklarer TV-værten.

Du kan se videoen med Jens Gaardbo fra ”Korridoren” ved at klikke her!

Læs mere om: