Torsdag, 16. maj 2013 — af af Henrik Salling

Jes Dorph-Petersen friede i Stockholm – sandsynligvis bryllup i år

Jes Dorph-Petersen Louise Lehrmann
Jes Dorph-Petersen med sin kommende hustru Louise Lehrmann
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
- Jeg er meget glad og blev faktisk lidt overrasket. Jeg havde ikke set det komme, fortæller Louise om sit kommende ægteskab med Jes Dorph-Petersen

Jes Dorph-Petersen, 53, stillede forleden sin kæreste, Louise Lehrmann, det spørgsmål, som helst skal ende med svaret ”ja” – nemlig.

Vil du gifte dig med mig?

Og Louise svarede heldigvis et rungende ”ja” og postede straks et fint billede af forlovelsesringen på Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er meget glad og blev faktisk lidt overrasket. Jeg havde ikke set det komme, fortæller Louise fra Stockholm, hvor hun besøger Jes, som i øjeblikket er i den svenske hovedstad, Stockholm, hvor han opholder sig på grund af VM i Ishockey.

Louise er på et kort visit, så man må sige, at hun udnytter tiden, mens hun er der.

- Lige nu er vi på vej til Globen, hvor vi skal se en kamp. Jes er jo på arbejde, mens jeg nok mere er en slags groupie, griner hun.

Det er lidt over et år siden, at parret stod frem som kærester og siden har amorinerne fløjet rundt mellem de to.

Senest er parret flyttet sammen i fælles lejlighed i Hellerup og den 42-årige Louise, som har været gift to gange før, har da også fået slået benene totalt væk under sig af Jes, som gennem 25 år dannede par med Lene Lindholm Mortensen.

Louise er til daglig chefredaktør på BoligMagasinet og i øjeblikket vært på TV3-programmet ”Hjælp, mit hus skal sælges”.

- Jes, er manden. Vi er fra samme planet og på mange måder samme slags opvækst. Vi har fælles humor og er gode til at grine af det hele, selv når vi diskuterer. Han har med andre ord slået bene væk under mig, siger Louise.

- Vi har endnu ikke sat en dato for brylluppet. Men jeg kunne sagtens forestille mig, at det bliver i år. Vi er begge to nogle, der handler, når først beslutningerne er truffet, siger hun.

Louise Lehrmann
Louise Lehrmann viser sin fine ring frem
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden