Torsdag, 27. januar 2022 - af Marie Krakau

Jesper Buchs datter går i fars fodspor

Jesper Buch.
Jesper Buch.
Foto: Dan Mariegaard
Jesper Buchs ældste datter går i sin iværksætter-fars fodspor.

Just Eat-stifter og skarp løve i DRs "Løvens Hule" Jesper Buch fortæller i 4. episode af succesprogrammet, at hans ældste datter ville gå i sin fars fodspor og starte egen virksomhed. Hun blev dog mødt af udfordringer, der gjorde det umuligt at drive virksomheden selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jesper Buch er far til tre, og det er hans ældste barn 17-årige Fie, der tilsyneladende selv har en iværksætter gemt i maven. 

Det fortæller Buch, da tre drenge på hans datters alder tropper op i hulen for at pitche deres forretning Desonic Nordic, der designer folier som påsættes laptops, så de får et personligt udtryk. 

Blev ikke godkendt

Da to af drengene er under 18, påpeger Jesper Buch et problem, som hans egen datter er stødt på. Nemlig at man som 18-årig ikke må starte som selvstændig, medmindre man godkendes af Familieretshuset. 

Og dette blev Jesper Buchs egen datter Fie altså ikke, da hun søgte tilladelse til at starte sin egen start-up-virksomhed med en veninde. Histrorien får de andre løver i hulen til at måbe gevaldigt, da de hører begrundelsen. 

Familieretshuset mente ikke, at Jesper Buch kunne vurderer datterens start-up, og hun fik derfor afslag. 

Jesper Buch med datteren Fie på premieren til "Klovn - The final" i 2020.
Foto: Dan Mariegaard

Fie Buch og hendes veninde og forretningspartner Ida Rudbech-Hansen fandt dog en midlertidig løsning på problemet. Det kan man læse i Kolding Ugeavis, hvor det fremgår, at Ida Rudbech-Hansen er eneejer indtil Fie fylder 18 år, hvor hun overtager halvdelen af ejerskabet. 

De to forretningspartnere har startet Today Vintage, der på de sociale medier sælger brugt mærkevaretøj. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden