Tirsdag, 18. juli 2017 - af af Ken Richter og Karina Didriksen

Jesper Sørensen redder progeria-træf

Jesper Sørensen.
Jesper Sørensen.
Foto: Lars Horn
19-årige Jesper Sørensen har brugt sin sommerferie på at samle penge ind til et nyt progeria-træf.

Jesper Sørensen drømmer om at deltage i et nyt progeria-træf efter sommerferien, men for at træffet skal blive til noget, skal der samles en masse penge ind.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor har den 19-årige, progeria-ramte Jesper opfordret sine knap 240.000 følgere på Facebook til at donere penge til arrangementet, der skal finde sted i Oslo fra den 24. til 29. august 2017.

- Der ER kommet penge ind, men vi mangler stadig lidt, så hvis I gerne vil give en skilling og dele det her link, vil jeg blive RIGTIG glad, skrev Jesper Sørensen på Facebook.

Jesper Sørensen redder træffet

Til hans store glæde, så resulterede indsamlingen i, at der på rekordtid blev samlet over 120.000 kroner ind til det årlige træf for 123 progeria-ramt børn på verdensplan. 

Beløbet, som de norske arrangører har sat som mål, lyder på 250.000 kroner. Men Jesper Sørensens mor, Jette, er sikker på, at beløbet nok skal blive samlet sammen.

- Vi kan vist godt sige, at Jesper har reddet det træf, siger en stolt mor Jette til BILLED-BLADET.  

Man kan støtte indsamlingen på hjemmesiden gofundme.com.

Fylder snart 20 år

Jesper Sørensen blev danmarkskendt, da han i 2008 medvirkede i TV-programmet ”Drengen i den gamle krop”.  

I 2014 kunne man igen følge den charmerende, progeria-ramte fyr, da han var i centrum i TV-programmet ”Jespers store sommertræf”. Dengang havde han stået i spidsen for at arrangere et progeria-træf i Danmark.

Til oktober fylder Jesper Sørensen 20 år, og han har dermed for længst nået den gennemsnitlige levealder for progeria-ramte, der blot er 13 år. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden