17. feb. 2018
Af Karina Didriksen

Jesper Vollmer mindes prins Henrik: Han var meget betænksom og empatisk

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kongehusets tidligere chefkok, Jesper Vollme,r husker tilbage på prins Henrik med et smil.

Jesper Vollmer arbejdede som kongehusets køkkenchef i 10 år, fra 2006-2016, så han nåede at lære prins Henrik godt at kende.

Derfor var det også med en klump i halsen, at han fulgte med på TV, da kisten torsdag blev båret ud på Fredensborg Slot.

- Jeg må indrømme, at da jeg så, at alle mine gamle kolleger gik og bar kisten, så fik jeg altså tårer i øjnene. Det er jo der, jeg har været i 10 år, lige præcis dén have og dét rum, hvor jeg lavede mad til store receptioner, fortæller Jesper Vollmer til BILLED-BLADET.

Prins Henrik var sød efter ulykken

Når han tænker tilbage på prins Henrik, er det med smil på læben, og han fremhæver især, hvor kærligt et menneske prinsen var.

I 2015 brækkede Jesper Vollmer nakken i en voldsom ulykke, og da han senere på året vendte tilbage som køkkenchef, fik han en varm modtagelse af prinsen.

- Prins Henrik var sindssygt sød i den periode, og de måneder. hvor jeg forsøgte at komme tilbage til jobbet på Fredensborg, var han meget nysgerrig og masserede min hånd, når vi havde møder. Han var meget empatisk og betænksom, fortæller Jesper Vollmer.

Du kan sende dine hilsner og varme tanker til dronningen og familien på BILLED-BLADETs særlige kondolence-side her

Læs mere om: